Anne Laros Architectuur – Kriebelschetsje 4
OVER ANNE LAROS ARCHITECTUUR

 

Anne Laros Architectuur is gespecialiseerd in woningen voor particulieren; gewone mensen zoals jij en ik; gezinnen met kinderen en niet te vergeten de hond of kat. Mijn portfolio bevat nieuwbouw, transformatie en verbouw projecten.


Ik ontwerp speelse en eigenzinnige woningen die meegroeien met je behoeftes. Ruimtelijk, bruikbaar en flexibel. Een woning van natuurlijke bouwmaterialen, gezond voor jou én de natuur. Waar jullie herinneringen aan gaan maken en oud gaan worden. Want architectuur is voor het leven.

Maquette ALA
Perspectivische doorsnedes ALA
OVER SAMENWERKEN

 

Het besluit om een nieuwbouw of verbouw- project te starten is een belangrijke beslissing en het kan overweldigend lijken om te weten waar je moet beginnen. Mijn ervaren en flexibele aanpak stelt mij in staat jouw specifieke behoeften te beoordelen en mijn diensten hierop af te stemmen.

 

Ik vind het belangrijk om jou te kennen en ook dat jij mij kent; een goede opdrachtgever-architect relatie is essentieel om het best mogelijke resultaat te bereiken. Ik moet weten hoe je leeft, werkt, speelt en slaapt, zodat ik ruimtes kan ontwerpen die jouw leefwijze verbeteren.

 

Ik werk samen met al mijn klanten – niet onder hen, niet boven hen – om iets unieks te creëren. Mijn architectuur geeft de voorkeur aan de bruikbaarheid en kwaliteit van de ruimtes zelf boven het volgen van de laatste trends. En hoe mooi om samen dat proces door te maken en samen te bouwen aan een nieuwe toekomst. En om dan uiteindelijk te zien hoe er gehouden wordt van het nieuwe (t)huis!

Ik ontwerp niet alleen een huis, maar ook een thuis.

ONTMOET ANNE

 

Ik ben opgegroeid aan de kust in een oud pand waar altijd zelf werd verbouwd en geklust. Inmiddels woon ik vlakbij het bos in Doorn waar mijn man en ik met onze meisjes ook altijd iets aan het bouwen of klussen zijn. Ik begrijp als geen ander de behoeftes en dynamiek van gezinnen in verschillende levensfases en hoe een juiste indeling van een woning je leven echt kan verbeteren.

 

Naast mijn studio of fijne huisje ben ik het liefst buiten. Een frisse neus halen hier in het bos geeft weer veel inspiratie voor (houtbouw) architectuur projecten!

Anne gezin 2

En wat ik verder graag doe?

Pijl kleiner
anne buiten werktijd
DE STUDIO

 

Het ‘ikke zelluf doen’ zal er al vroeg in als kind. Direct na het afstuderen als architect in 2012 (cum laude Master Architectuur Technische Universiteit Delft) ben ik gestart met mijn eigen studio. Inmiddels meer dan 12 jaar ervaring en 100 projecten verder kan je erop vertrouwen dat je in goede handen bent. Per project kijk ik of het nodig is om het team aan te vullen met gelijkgestemde collega adviseurs.  

 

De studio is gesitueerd in het markante gebouw Cultuurhoek in Driebergen. Ik geniet enorm van de combinatie met de andere makers en creatievelingen in het gebouw. Kom vooral eens langs voor een praatje en terwijl je op je koffie wacht kan je even gluren naar mijn groeiende collectie maquettes en natuurlijke bouwmaterialen.