Nieuws

VERHUISD! De bossen in

Anne Laros Architectuur is recent verhuisd van de kust naar de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Een frisse neus halen in het bos geeft weer veel inspiratie voor (houtbouw) architectuur projecten! Loop je mee?

Eind november is onze tweede dochter geboren en nog geen twee weken later zijn we verhuisd naar ons droomhuisje in Doorn. Wat een geluk, wat een genot! Nu met een frisse start weer aan de slag met gave projecten en hopelijk tussendoor nog eens tijd om foto’s te maken van gerealiseerde projecten en de website eindelijk eens te updaten. Want ik loop hopeloos achter, te druk gehad met leuke projecten!

Heeft u interesse, neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en/of een vrijblijvende offerte. Ik kom graag bij u langs om met een kop thee of koffie uw (ver)bouw wensen te bespreken.