Nieuws

LEGO goodiebag (Wondernemersborrel)

Ben je op de Wondernemersborrel geweest en heb je zo’n leuke goodiebag ontvangen van Anne Laros Architectuur? Benieuwd wat je allemaal kan met deze set LEGO-steentjes? Zie de onderstaande foto’s voor verschillende opties van LEGO-huisjes.

Net als met de LEGO-steentjes zijn er bij verbouwingen diverse ontwerpen mogelijk. Zo is elke ontwerpopdracht en elke opdrachtgever is weer anders. Een persoonlijke aanpak vind ik daarom erg belangrijk in mijn werk. Heeft u plannen om te (ver)bouwen? Ik kom graag bij u thuis langs voor een gratis kennismakingsgesprek. Zo’n persoonlijke ontmoeting is een moment waar inspiratie wordt opgedaan en ideeën zich beginnen te vormen; ideeën die vervolgens worden uitgewerkt in een goed en doordacht ontwerp. Een persoonlijk ontwerp met oog voor detail.

Geïnteresseerd in een Wondernemers borrel? Zie www.wondernemers-platform.nl