Nieuws

Schetsontwerp gymzaal

Een oude gymzaal als woonruimte, dat moet toch fantastisch zijn! Voor de 5 meter hoge ruimte heb ik een schetsontwerp gemaakt zodat de klant kan zien wat voor potentie de ruimte heeft. Door in een hoek van de ruimte een vast blok te plaatsen waarin zich de entree, toilet, wasruimte en berging bevindt en waar bovenop zich de slaapkamer en badkamer bevindt, blijft de ruimte zijn architectonisch waarde behouden. Tevens heb ik op marktplaats voor een leuke prijs een oud klimrek en een complete set ringen gevonden, die moeten uiteraard terugkomen in de ruimte.

Een zeer enthousiaste klant, die naar huis gaat met een mooi mapje met een set tekeningen (impressies en plattegronden). Maar voorlopig is de koop van de ruimte nog niet definitief rond, dus nu is het vooral nog even verder dromen over de bijzondere ruimte.

Schetsontwerp gymzaal

Schetsen gymzaal